Pokalfodbold: To sejre og et nederlag til nordjyderne

AaB, Vendsyssel FF og Jammerbugt FC var onsdag aften i aktion i pokalturneringen. To nordjyske hold er videre i turneringen.

Onsdag aften trak hele tre nordjyske hold i spillertrøjerne i pokalturneringen, og to af holdene overlevede til næste runde.

AaB vandt over 1. divisionsholdet fra Roskilde. Resultatet blev 5-0 til aalborgenserne med to mål fra Wessam Abou Ali, to mål fra Kasper Risgård og et selvmål fra Roskildes Kyle McLagan.

Også Vendsyssel FF er videre i pokalturneringen, efter de mødte serie 1-holdet Hundested på udebane. Først efter 73 minutter lykkedes det for Vendsyssel FF at få bolden i nettet, men så gik det også stærkt. På tre minutter scorede vendelboerne intet mindre end tre mål. To af målene stod Seyi Adekoya for, mens Emmanuel Ogude stod for det sidste.

2. divisionsholdet Jammerbugt FC gjorde det sværere for Superligaholdet Esbjerg fB, end man umiddelbart skulle tro. Det lykkedes dog ikke for nordjyderne at tage sejren. Esbjerg fB kunne forlade Sparekassen Vendsyssel Arena med resultatet 0-1. Målet stod Adrian Petre for.