Politiet efterlyser vidner til røverier

Nordjyllands Politi har meget få spor at gå efter i røveri mod Rema 1000 i Frejlev og mod Netto i Nibe lørdag formiddag og efterlyser vidner.

Politiet er så godt som på bar bund i sagerne om to røverier dels mod Netto i Nibe og mod Rema 1000 i Frejlev.

- Vi har overvågningsbilleder, som vi er ved at kigge på, men vi hører meget gerne fra folk, der har kendskab til røverierne, siger Per Vagn, vagtchef hos Nordjyllands Politi. 

Han understreger, at politiet ikke har lagt sig fast på de foreløbige signalementer af røverne og flugtbilerne.

- Vi har oplysninger om, at gerningsmanden fra Netto i Nibe løber til en ventende mørkegrøn Peugot og kører mod Sebbersund, men der kan være tale om en anden bil, så hvis nogen har set en mistænkelig bil i området af andet mærke, så hører vi gerne, vi har alle muligheder åbne, siger Per Vagn.

Nordjyllands Politi modtog lørdag formiddag en anmeldelse om røveriforsøg i Netto i Kræmmergade i Nibe. En gerningsmand kom ind i butikken og pegede på en af de ansatte med en pistol.

Røveren sagde til den ansatte "kom med pengene", hvorefter der blev råbt om hjælp. Det fik gerningsmanden til at løbe ud af butikken igen.

Gerningsmanden beskrives som en 20-23 årig mand, han er 175-180 centimeter høj, han er slank af bygning og var iført mørkt tøj med et gråt tørklæde for munden. Han talte dansk uden accent.

Knap en time senere fik politiet endnu en anmeldelse om røveri. Denne gang i Rema 1000 på Nibevej i Frejlev. En gerningsmand kom ind i butikken og "viftede" med en pistol.

Denne gang siger gerningsmanden til en ansat, at han "skulle have alle pengene". Derefter fik han udleveret et mindre kontantbeløb og cigaretter.

Gerningsmanden løb denne gang fra stedet. Han beskrives også som en dansk mand, 175-180 centimeter høj, almindelig af bygning, han var iført en grå maske og sort hættetrøje.

- Ud fra beskrivelserne kunne det lyde som om, der er tale om den samme mand, men vi ved det ikke. Vi arbejder fortsat på opklaringerne og har i den forbindelse brug for offentlighedens hjælp. Nogen, der har hørt eller set noget mistænkeligt eller anderledes de pågældende steder, vil vi meget gerne høre fra, siger Per Vagn.

Nordjyllands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4 med eventuelle oplysninger i de to røverisager. 


Seneste nyt

fra Nordjylland