Politiet har sat alle ressourcer ind i sag om dobbeltdrab

Nordjyllands Politi har sat alle ressourcer ind i sagen om den brand, der tirsdag aften kostede to mennesker livet.

Der bliver arbejdet i allerhøjeste gear fra politiets side i forhold til at opklare den dobbelte drabssag, som en brand i Heimdalsgade tirsdag aften udviklede sig til. 

- Vi har sat massivt ind. Det er meget alvorlig sag, og derfor bruger vi den samlede efterforskningsindsats på sagen, siger politikommissær Sune Myrup, Nordjyllands Politi.

Politiet er ikke i tvivl om, at branden er påsat, og der står en eller flere personer bag. Og det er ikke mindst i forhold til at finde ud af hvem, de personer, er, der er set løbe fra Heimdalsgade tirsdag aften.

Den ene af de mellem fem til syv personer er en mand, som selv er kommet til skade i forbindelse med branden. Han menes at have brandskader på benene. De menes at være set løbe i retning mod Vejgaard Bibliotek.

Samtidig bruger politiet ressourcer på at finde de to mørke biler, der samtidig er set i området.

- Hele flugtruten forsøger vi at kortlægge, og vi hører meget gerne fra vidner, der har set eller hørt noget i området, siger Sune Myrup.

Nordjyllands Politi er bekendt med adressen fra tidligere, men vil ikke oplyse i hvilken forbindelse, og Sune Myrup vil heller ikke bekræfte, at der er tale om drab i prostitutionsmiljøet.

- Vi har ikke noget konkret om, at der skulle ulme i prostitutionsmiljøet - men det er en af de vinkler vi arbejder på, lyder det.

Politiet er dog ikke i tvivl om, at branden er påsat, da  det tyder på, at der er hældt brændbare væsker ud på gerningstedet,  der efterfølgende er blevet antændt.

Til gengæld står politiet på fuldstændig bar bund, når det handler om motivet til, hvorfor to endnu uidentificerede personer i ejendommen skulle dø.

- Vi arbejder på flere forskellige scenarier, siger Sune Myrup. 

Nordjyllands Politi har sat massivt ind for at få opklaret hvem, der slog to personer ihjel i en mordbrand i Vejgaard tirsdag aften.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland