Politiet har svært ved at komme røverier til livs

En røveribølge har ramt Nordjylland de sidste fire måneder. Nordjyllands Politi erkender, at de har svært ved at løse sagerne.

14 nordjyske dagligvarebutikker er blevet røvet inden for de sidste fire måneder. Og kun fire af røverierne er indtil videre blevet opklaret.

Det oplyser Nordjyllands Politi, som erkender, at de har svært ved at gøre noget ved røverierne.

- Vi har sat de ressourcer af til det, som vi kan. Men vi er stadig bagefter med opklaringen af de her røverier, fortæller politikommissær ved Nordjyllands Politi, Jens Møller Søgaard.

Når røverierne er steget i antal, så kan det skyldes, at det er de samme gerningsmænd, som står bag flere af røverierne, mener politiet. 

- Hvis vi ikke får dem fanget, fortsætter de jo nok fortsætte med at røve butikker. Og det har vi ikke være i stand til endnu, siger Jens Møller Søgaard.

Selvom Nordjyllands Politi gerne vil opklare alle sager, så er det svært,med de ressourcer, politiet på nuværende tidspunkt har til rådighed. Det forklarer Jens Møller Søgaard.

- Vi kan jo desværre ikke stå foran alle butikkerne ved lukketid. Men vi er opmærksomme på, at nogle steder er mere udsatte end andre, og så kan vi sætte ekstra ind. Ellers kan vi primært vejlede butikkerne, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland