Politiet søger stadig vidner i sagen om overfaldet på den 10-årig pige

Nordjyllands Politi har hele hele onsdag og torsdag eftersøgt en mand, der tirsdag aften overfaldt en 10-årig pige. Politiet søger stadig flere vidner.

På andet døgn arbejder Nordjyllands Politi forsat på at finde frem til gerningsmanden. 

Nordjyllands Politi fortæller nu, at de har fået flere henvendelser, der bekræfter, at det er den eftersøgte mand, de leder efter og at sinelamentet passer med efterlysningen. Politiet har undersøgt gerningsstedet med hunde, vidneafhøringer og dronebilleder.

Politiet opfordre forsat til, at folk henvender sig med mulig information. 

Politiet har følgende signalement af den formodede gerningsmand:

Han beskrives som dansk af udseende, 35-40 år, 170-175 cm høj, spinkel af bygning, sort/gråt kort hår, mørke skægskubbe mellem næse og overlæbe. Han var iført en sort sommerjakke, blå cowboybukser med huller, brunt bælte og hvide sko.

Sagen handler om en 10-årige pige, der legede sammen med en veninde i et boligområde mellem Gug og sønder Tranders, da manden kontaktede pigerne og spurgte, om de kunne hjælpe med at finde hans hund. Da venindens mor kort efter ringede, forlod hun og den 10-årige.  Dermed var pigen alene med manden. Sammen gik manden og pigen ind i et skovområde, hvor han pludseligt væltede pigen omkuld og holdt hende fast. Kort efter fik pigen dog lov til at gå. 

 Hvis du har oplevet noget mystisk, der måske kan sættes i forbindelse sagen kan du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1 1 4. 


Seneste nyt

fra Nordjylland