Ponyer stak af - det nåede to butikstyve ikke

Tre ponyer blev tirsdag morgen spottet, da de løb hvileløst rundt på Møllehøjsvej ved Fjerritslev. Nordjyllands Politi blev kontaktet, og politiet fik fat i ejeren, der fik styr på de vildfarende heste.

Der var også noget af en overraskelse i vente for en 45-årig kvinde fra Gandrup, da hun tirsdag morgen vågnede. Der var en underlig støj ude på terrassen, hvilket der ikke burde at være.

Hun gik ud for at undersøge lydene, hvor hun blev mødt af en sortklædt person, der var i gang med at opbryde et vindue. Da han så kvinden, tog han benene på nakken og løb fra stedet.

Det lykkedes derimod ikke et par butikstyve at stikke af, da de mandag eftermiddag var på besøg i en butik i Hjørring. De gik rundt i butikken, fandt de varer, de gerne ville have, pakkede dem ud og smed dem i tasken.

Det så de ansatte i butikken dog godt, hvorfor de to butikstyve på 24 og 32 år blev tilbageholdt og politiet blev tilkaldt. Butikslederen kunne fortælle betjentene, at tyvene havde forsøgt at stjæle varer for en værdi af 3800 kr. De blev anholdt og sigtet for butikstyveri. 


Seneste nyt

fra Nordjylland