Prehn: Nordjyske politikere har mistet jordforbindelsen

I TV2/Nords politiske magasin Kaffeklubben langer Rasmus Prehn (S) ud efter de nordjyske politikere, når det gælder 3. Limfjordsforbindelse.

I TV2/Nords magasin Kaffeklubben er den 3. Limfjordsforbindelse til debat. En gruppe nordjyske kommunalpolitikere i sidste uge var på Christiansborg i utilfredshed med den manglende landspolitiske handlekraft, når det gælder en vestlig linjeføring. Til det siger socialdemokraternes transportordfører Rasmus Prehn:

- Jeg tror, at vi skal passe på i Nordjylland ikke at fokusere for meget på den forbindelse, så vi ikke glemmer at få nogle af de mere lavt hængende frugter, vi kan få i stedet for. For eksempel en langt bedre forbindelse til Østhavnen eller et motorvejshængsel ude ved Skalborg Bakke. Der er en helt masse konkrete problemer, vi kunne vælge at løse. Det virker på mig som om, at man fra nordjysk side sætter sig op på så høj en hest, at man lidt mister jordforbindelsen. Der er simpelthen nogle ting, vi ikke får hentet hjem af bevillinger, som vi kunne have fået, fordi vi bruger så mange kræfter på at tale om en forbindelse, der ikke er ret stor udsigt til, at der bliver penge til de næste mange år.

Hør hvad de øvrige gæster, Bent Bøgsted og Tina Nedergaard, siger til den udmelding i Kaffeklubben tirsdag aften på TV2/Nord klokken 21.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland