Seks patruljer rykkede ud: Privatfest endte i masseslagsmål

Politiet var nødt til at møde talstærkt op ved en adresse på Øster Sundby Vej, da en større flok mennesker ville ind til en fest, de ikke var inviteret til.

Lørdag aften var der privatfest i udlejningslokalerne Høloftet på Øster Sundby Vej 15 i Aalborg. Omkring midtnat  dukkede flere gæster så op. Gæster, der ikke var inviteret, og derfor ikke måtte komme ind til festen. 

Det drejer sig om cirka 10-15 personer i slutningen af teenagealderen. De var langt fra tilfredse med ikke at blive lukket ind til festen. 

- Det udvikler sig til et større slagsmål. Det virker, som om at de personer, man vil have bortvist fra stedet ikke kan forstå, de ikke skal være der, fortæller Mogens Hougesen, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

På grund af det store antal mennesker mødte politiet talstærkt op på adressen. I alt 12 betjente blev kaldt til adressen, men det fik ikke i første omgang slagsmålet til at stoppe. 

- Så bliver der kastet med flasker og sådan lidt. Vi har derfor anholdt fem personer, der alle er sigtet for overtrædelse af ordentsbekendtgørelsen. De er sendt hjem igen, fortæller Mogens Hougesen. 

Ingen af de anholdte blev sigtet for vold. Ingen personer kom alvorligt til skade ved episoden. 


Seneste nyt

fra Nordjylland