Rådmand om P-hus på grønt område: Socialdemokraterne er dobbeltmoralske

Den konservative, aalborgensiske rådmand, Thomas Krarup langer ud efter socialdemokraterne, efter de har stemt for nyt P-hus i Fjordmarken i Aalborg – samtidig med at de vil frede grønne områder i byen.

Knap 2300 kvadratmeter af Fjordmarken i den vestlige del af Aalborg står nu til at blive omdannet til et femetagers parkeringshus. Det får i dag den konservative rådmand, Thomas Krarup, til at lange ud efter socialdemokraterne og kalde dem for dobbeltmoralske.

- Det undrer mig, at man siger ”ja, vi vil gerne frede det hele,” når bare man lige har bygget et stort parkeringshus til mange hundrede biler, siger Thomas Krarup (Konservative).

Det er den socialdemokratiske rådmand Hans Henrik Henriksen, der har foreslået at frede en række parker og grønne områder i Aalborg. Men samtidig med det forslag har socialdemokraterne stemt for bygningen af et nyt parkeringshus i netop et af byens grønne områder, Fjordmarken, i det vestlige Aalborg. Men den konservative kritik preller af på Hans Henrik Henriksen.

- Det er vist bare det, der hedder rent, politisk drilleri, konstaterer han.

Hans Henrik Henriksen spiller tværtimod bolden tilbage til de konservative.

- Nu er det pludselig blevet en sag for de konservative. Men på et tidspunkt ville de gerne bygge større og højere P-huse, fordi de godt kunne se behovet for det. Nu vil de så slet ikke bygge noget. Men vi andre, der er vant til at finde løsninger, skal nok finde en god og konstruktiv løsning på det her, siger han.

Forslaget om det nye P-hus blev stemt igennem i byrådet af Socialdemokratiet, Venstre og Radikale. Der er planlagt borgermøde om byggeriet den 6. april.


Seneste nyt

fra Nordjylland