Rasmus Jönsson siger farvel til AaB

Fodboldspilleren Rasmus Jönsson har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med den nordjyske fodboldklub AaB.

Den svenske offensiv-spiller Rasmus Jönsson har været i AaB siden august 2013, men nu er det slut. Rasmus Jönsson har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med Hele Nordjyllands Hold. Det skriver aabsport.dk.

- Det er ingen hemmelighed, at vi gerne havde set Rasmus fortsætte i AaB, hvorfor vi også i månedsvis har forsøgt at få en ny aftale på plads. Rasmus har imidlertid valgt at søge nye udfordringer, hvilket vi naturligvis respekterer, og Rasmus ønskes al mulig held og lykke i sin fortsatte karriere, siger Allan Gaarde, der er sportsdirektør i AaB til aabsport.dk.

Rasmus Jönsson startede i AaB på en lejeaftale fra den tyske klub VfL Wolfsburg, og forlængede derefter med en toårig kontrakt. Svenskeren nåede at spille 72 officielle kampe for AaB, og han har scoret 12 mål.

- Nogen gange har man bare brug for en ny udfordring, og her føler jeg, at tiden er den rette for mig til at prøve noget nyt, men jeg ønsker selvfølgelig kun AaB alt det bedste fremover, siger Rasmus Jönsson til aabsport.dk.    


Seneste nyt

fra Nordjylland