Rasmus Prehn genvalgt som folketingskandidat

I den socialdemokratiske partiforening Hasseris-Skalborg-Mølholm har man valgt kandidater til både Folketinget, regionsrådet og byrådet.

Ved generalforsamlingen mandag i den socialdemokratiske partiforening Hasseris-Skalborg- Mølholm blev der valgt kandidater til Folketinget, Regionsrådet og Byrådet i Aalborg Kommune.

Rasmus Prehn blev genvalgt til folketingskandidat med stående applaus. I foreningen var der stor opbakning omkring det politiske arbejde, som Rasmus Prehn har udført i Folketinget over de sidste 10 år, hvor han på det seneste har foreslået, at etableringen af den tredje limfjordsforbindelse påbegyndes nu med en etapeopdeling. Dette forslag har mødt bred politisk opbakning på Christiansborg.

Malene Busk blev valgt som regionsrådskandidat. Malene Busk er uddannet sygeplejerske og er en kendt profil i Socialdemokratiet i Region Nordjylland, hvor hun blandt andet aktuelt er konstitueret formand for Fællesledelsen i Aalborg Kommune samt medlem af forretningsudvalget for Socialdemokratiet i Region Nordjylland.

- Jeg er rigtig stolt af, at man har peget på mig, som regionsrådskandidat. Mit ønske er, at vi skal have landets bedste sundhedsvæsen, et godt arbejdsmiljø på de regionale arbejdspladser og lighed i sundhed. Jeg vil gerne i dialog med vælgerne og jeg vil arbejde målrettet og engageret med opgaverne i Regionsrådet, siger Malene Busk.

Søren Kusk og Christina Halkjær blev begge valgt som byrådskandidater. Søren Kusk har i mange år arbejdet med børn og inklusion i folkeskolen og haft en aktiv rolle i sports- og foreningsliv på forskellige niveauer i Aalborg Kommune.

- Jeg ser et stort potentiale i et langt større samarbejde mellem folkeskolen og hele kultur- og fritidsområdet. Det vil jeg rigtig gerne være med til at påvirke og fremme i Aalborg Kommune, siger Søren Kusk.

Christina Halkjær arbejder til dagligt inden for sundhedsområdet i Region Nordjylland og har følgende politiske mærkesager: Vilkår for særligt udsatte grupper - herunder kritisk syge, mennesker med et handikap og mennesker med en erhvervet hjerneskade, flere ressourcer til folkeskolen og sikker skolevej.

- Jeg er meget optaget af, at vi skal sikre en bred indsats for de udsatte grupper. Vi skal møde det enkelte menneske, hvor det er - og se ressourcer på nye måder. Liv der reddes - skal også leves, siger Christina Halkjær.


Seneste nyt

fra Nordjylland