Rasmus Prehn skifter til Hjørring-kredsen

Det socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Prehn skifter opstillingskreds og er ved næste valg opstillet i Hjørring-kredsen.

Rasmus Prehn har ved de seneste folketingsvalg været opstillet i Aalborg Vest-kredsen, men her vil han ikke være at finde på stemmesedlen ved næste folketingsvalg. Det socialdemokratiske folketingsmedlem skifter nemlig valgkreds.

43-årige Prehn, som har siddet i Folketinget siden 2005, er fremover en af Socialdemokratiets kandidater i Hjørring-kredsen. Det er en kendsgerning, efter at en enig kredsgeneralforsamling mandag aften har valgt Rasmus Prehn som kredsens nye folketingskandidat.

- Jeg er stolt og beæret over valget som kandidat for Hjørring-kredsen. Der er masse af opgaver at tage fat på i kredsen. Jeg er allerede i fuld gang med at sikre bedre mulighed for godstransport til Hirtshals Havn, elektrificering af jernbanen og en mere fair kommune-økonomi.

- Jeg glæder mig meget over, at opstillingen i Hjørring-kredsen vil slå mig yderligere fast som hele Nordjyllands kandidat. Jeg er kisteglad for det kæmpe rygstød, denne opstilling giver til mit politiske arbejde på Christiansborg, siger Rasmus Prehn (Socialdemokratiet) i en pressemeddelelse.

Rasmus Prehn overtager kandidaturet i Hjørring-kredsen fra Peter Duetoft. Prehn, som er Socialdemokratiets transportordfører, kan ifølge Hjørring Kommunes borgmester Arne Boelt blive en stor gevinst for kommunen.

- For Hjørring-kredsen er transportpolitik noget af det allervigtigste. Vi er derfor fantastisk glade for, at Rasmus stiller op for os. Rasmus er en stærk kandidat. Ikke bare på det transportpolitiske område, hvor han skal hjælpe os med endnu bedre vilkår for Hirtshals Havn, vore færgerederier, elektrificering af jernbanen og infrastruktur i det hele taget, siger Arne Boelt (Socialdemokratiet).


Seneste nyt

fra Nordjylland