Razziaer - en god idé

Venstre bakker op om politiets knallertrazzia i Aalborg Øst

- Politiet skal have fuld opbakning til tirsdagens razzia mod hensynsløs knallertræs i Aalborg Øst, Vangen og Storvorde. Og der er brug for flere razziaer i Aalborg Øst.

Det siger Venstres lokale folketingkandidat, Kristian Andersen, der sammen med Venstres to rådmænd, Mariann Nørgaard og Tina French Nielsen, og næstformændene i kommunens socialudvalg og sundhedsudvalg har erklæret sig klar til en helhedsplan for Aalborg Øst.

-Jeg håber, der kommer flere razziaer i nærmeste fremtid. Når der uddeles 50 bøder og to er under mistanke for spirituskørsel, har vi et massivt problem. Men razziaer er ikke det eneste, der bør ske, siger Kristian Andersen.

-Politi-indsatsen skal suppleres af en bredere indsats. Det handler både om at tale konkret med forældre og skabe en holdningsændring. Sikre effektive chikaner på gang- og cykelstier. Men også om at sætte lup på kultur- og fritidstilbuddene og den indsats, der gøres på social- og beskæftigelsesområdet.

Det bør være led i den helhedsplan for Aalborg Øst, som Venstre og Socialdemokratiet har erklæret sig klar til at skabe, siger Venstres folketingskandidat Kristian Andersen.


Seneste nyt

fra Nordjylland