Regionsmedlem beklager over for patienter

Regionsrådsmedlem Per Larsen (Konservative) beklager over for patienter tilknyttet lægehuset i Pandrup, at det er kommet så vidt.

Jeg er rystet efter alle de henvendelser, der er kommet til mig fra folk, der fortæller om forholdene. Det har slet ikke fungeret, serviceniveauet er kritisabelt, og jeg kan da frygte om, patientsikkerheden har været i orden.

Sådan lyder det fra det konservative regionsrådsmedlem, Per Larsen, efter det er kommet frem, at utallige patienter tilknyttet lægehuset i Pandrup, der drives af det private firma Nordic Medicare, offentligt har klaget deres nød over lange ventetider, og nogle har sågar måttet gå forgæves til lægen, for der var ingen læge.

Region Nordjylland meddeler nu, at der med det samme bliver rettet op på de kritisable forhold, blandt andet ved at ansætte flere læger til lægehuset, og det glæder politiker Per Larsen.

- Jeg sætter min lid til, at når man nu lover bod og bedring, at det så også sker, der skal rettes op nu, og jeg forventer bestemt, at firmaet lever op til sit ansvar. Hvis ikke firmaet kan levere en ordentlig lægefaglig standard, så må vi se på kontrakten  - og om kontrakten kan være misligholdt, siger Per Larsen.


Seneste nyt

fra Nordjylland