Rift om billetter: Nibe Festival har solgt 90 procent af armbåndene

1. maj stiger priserne på både endags- og partoutbilletter til Nibe Festival, men der er kun få tilbage at købe.

Det ligner måske lidt et gammelt salgstrick, men den er god nok: Har du stadig ikke sikret dig en billet til dette års Nibe Festival, skal du til at rubbe neglene. Der er nemlig ikke mange tilbage at få.

Det meddeler festivalen få dage, før billetpriserne stiger. 1. maj er det slut med rabatten, men allerede nu er 90 procent af partoutbilletterne væk.

Det begejstrer, også blandt festivalens ledelse, hvor Peter Møller Madsen dårligt kan få armene ned.

- Det er fantastisk, at vi har så meget momentum i disse år. Det spiller helt sikkert ind, at vi de seneste par år har steppet op programmæssigt, og også har fokus på festivalens generelle udvikling. Vores gæster skal have noget for pengene, siger festivalformanden.

Der er allerede solgt flere partoutbilletter i år, end Nibe Festival solgte til rekordåret i 2016. 

- Vi har blandet ”billetkortene” således, at vi i år har rekordmange partoutbilletter i salg, og alligevel nærmer den røde lygte sig altså, siger Peter Møller Madsen.

Billetpriserne stiger endnu engang 1. maj, og det er ved at være alvor, hvis man vil sikre sig en tur i skoven samtlige dage under årets festival.

- Vi tør ganske enkelt ikke forudsige, om vi har partoutbilletter tilbage efter billet-prisstigningen. Og det er vel også værd at nævne, at der er under 1000 onsdags- og lørdagsbilletter tilbage på nuværende tidspunkt, siger Peter Møller Madsen.

Musikprogrammet på Nibe Festival inkluderer i år navne som Bryan Adams, Emeli Sandé, D-A-D, Kim Larsen & Kjukken, Alex Vargas og Ukendt Kunstner. Og så er Suspekt, TV-2 og Lars Lilholdt Band selvfølgelig også at finde på scenerne.

Program og billetter kan ses her.


Nibe Festival 2017

4479853_web_foto_01.jpg

play En torn i øjet: Festivalgæster efterlader bunker af affald

010717 nibe festival

gallery Se billederne: 2017 blev rekordernes og kærlighedens år for Nibe Festival

010717 nibe festival folkekirken

Folkekirkens skriftestol bliver mere og mere populær på Nibe Festival

010717 nibe festival

Kubikmeter, appelsiner og frierier: Nibe Festival i skæve tal

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland