Robotvirksomhed løb med pris

BILA blev torsdag aften kåret som Årets Mest Cirkulære Virksomhed 2017.

Robotvirksomheden BILA, der har hjemme i Nykøbing på Mors, blev torsdag aften hyldet, da Det Nordjyske Virksomhedspanel - et samarbejde mellem Aalborg Universitet, Spar Nord og HjulmandKaptain - sammen med Netværk for Bæredygtig Erhvervsudvikling i Norddanmark uddelte prisen som Nordjyllands Mest Cirkulære Virksomhed 2017. Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Det skete på Nordsøen Oceanarium foran fire andre nordjyske virksomheder, der også var nomineret til prisen, men som måtte se den gå til den fremadstormende automationvirksomhed fra Mors.

BILA vandt prisen på baggrund af vurderinger af fire kritierier: Forretningsstrategi, designstrategi, footprint samt kommunikation, samarbejdsrelation og partnerskaber, og her brillerede Mors-virksomheden altså.

– Vi arbejder hver dag på at optimere levedygtigheden og genanvendelsesgraden af vores produkter, og vi er meget bevidste om, hvordan vores automatiseringsløsninger bidrager positivt til vores kunders økonomi – og dansk samfundsøkonomi generelt, siger BILA’s CEO Jan Bisgaard Sørensen, der glæder sig over prisen.

De øvrige nominerede var Better World Fashion, Aalborg, ELSK, Klitmøller, Aage Vestergaard Larsen, Mariager og Pack and Sea fra Hanstholm.


Seneste nyt

fra Nordjylland