Royal Run i Aalborg: Her er underholdningsprogrammet

Der bliver ikke tid til at kede sig for hverken deltagere eller tilskuere til Royal Run i Aalborgs gader den 21. maj. Der bliver underholdning for både børn og voksne.

Den 21. maj kommer Royal Run til Aalborg i anledning af Kronprinsens 50 års fødselsdag. Og selvom man ikke skal være med i løbet, er der nok at glæde sig til.

Aalborg er klar med et spækket underholdningsprogram, der ifølge arrangørerne, vil være med til at skabe en gigantisk, landsdækkende fødselsdagsfest for Kronprinsen og hele Danmark.

quote Hele vores havneområde vil komme til at syde og boble af liv og glade dage. Det bliver så godt, og vi glæder os så meget til at være værter for Royal Run Aalborg,

Thomas Kastrup-Larsen, Borgmester, Aalborg Kommune

Aktiviteter ved start- og målområdet:

I Utzon Parken ved startområdet vil der være aktiviteter lavet af Happy Moves. Happy Moves henvender sig til de ældste elever i folkeskolen og gymnasieelever med sjove, sociale og anderledes aktiviteter.

I Jomfru Ane Parken vil der være gadeidræt, som alle kan deltage i, og så vil der være gymnastikopvisning med et af de bedste ungdomshold i regionen. Efter opvisningen kan andre børn prøve kræfter med gymnastikken, hvor redskaber som for eksempel en trampolin vil kunne prøves.

Herudover vil der være foodtrucks og kaffevogne rundt omkring ved målområdet, og efter gymnasterne har forladt Jomfru Ane Parken, vil det danne ramme om et stort picnic-område.

Aktiviteter langs ruten

Når Kronprinsen ankommer til løbet vil Aalborg kanonlaug skyde af, og rundt om i gaderne vil garderne fra både Brovst og Aalborg være.

Så vil der også være heppezoner, hvor blandt andet Nordjyllands idrætshøjskole vil hjælpe med at heppe på alle løberne. På den måde sikres det, at alle deltagere får et ordentligt skud energi.

Herudover bliver der musik, en masse tilråb, røg og damp.

- Hele vores havneområde vil komme til at syde og boble af liv og glade dage. Det bliver så godt, og vi glæder os så meget til at være værter for Royal Run Aalborg, siger Thomas Kastrup-Larsen borgmester i Aalborg Kommune, der også selv deltager i løbet.

Se ruten herunder:

 
 
Foto: Dansk Atletik Forbund & Bevæg dig for livet

Seneste nyt

fra Nordjylland