Rutschebanenørder på besøg

Fårup Sommerland havde i dag besøg af 44 medlemmer af klubben Coasterfriends fra Tyskland.

Der var rosende ord fra rutschebanenørderne til Fårups to store rutschebaner ”Falken” og ”Orkanen”, da de 44 entusiaster søndag formiddag kastede sig ud i adskillige ture.
Medlemmerne af Coasterfriends er på en tur op gennem Skandinavien, hvor de prøver forlystelsesparkernes rutschebaner af.

- Vi har været i Tivoli Friheden i Århus og i går var vi i Djurs Sommerland og turen fortsætter til Sverige, når vi er færdige her i Fårup, lyder det fra klubbens formand Andreas Korb, der om nogen ved noget om, hvordan en rigtig god rutschebane skal skrues sammen.

- Jeg har kørt i 1525 forskellige rutschebaner over hele verden efterhånden, og jeg synes det er det fedeste i hele verden, forklarer den tyske formand, inden han kaster sig ud i endnu en tur.

Fårup Sommerlands direktør Søren Kragelund er glad for besøget. Dels er entusiasterne et særdeles festligt indslag i parken og dels er deres inputs og tilbagemeldinger af stor betydning for parken:

- Senest da vi byggede Orkanen, havde vi kontakt til en af de her grupper af rutschebaneentusiaster for at få deres inputs. Vi havde tre forskellige modeller, som de vurderede, og så kom de med deres inputs til, hvordan Orkanen kunne tilpasses, så man får mest mulig glæde af de højder og størrelser, vi kunne bygge forlystelsen i, forklarer Søren Kragelund.

Coasterfriends er Europas næststørste rutschebanefanklub og hører dermed også til blandt de største i verden. 


Seneste nyt

fra Nordjylland