Sæby-virksomhed lander ordre fra Volvo på 140 millioner kroner

AVK Tooling A/S i Sæby har sikret sig endnu en stor millionordre til levering de kommende år. Denne gang er det Volvo, der lægger en ordre på i alt 140 millioner kroner hos virksomheden.

Det er blot ni måneder siden, at Sæby-virksomheden AVK Tooling landede en stor ordre på 150 millioner kroner. Men det betyder bestemt ikke, at virksomheden sætter farten ned af den grund.

En ny ordre i samme størrelsesorden er nemlig lige kommet ind fra Volvo-koncernen på i alt 140 millioner kroner. Den nye ordre er et resultat af et langt samarbejde mellem Volvo og AVK Tooling, som har varet i mere end 30 år. 

Det skriver Kanal Frederikshavn.

AVK Tooling er primært leverandør til Volvo-koncernen og leverer komponenter direkte til montagelinjen i alle Volvo-koncernens selskaber. De nye komponenter indgår blandt andet i nyudviklede entreprenørmaskiner.

Straks efter sommerferien vil Sæby-virksomheden tage hul på den store ordre, og så bliver det nødvendigt med flere medarbejdere.

- Det er en glæde at kunne få sådan en ordre i 2018. Ordren til Volvo viser, at vi er konkurrencedygtige på det globale marked for industriprodukter, hvor vi blandt andet er i benhård konkurrence med Kina. Med den nye ordre følger vi vores vækststrategi, som vi forventer fortsætter de kommende år, siger administrerende direktør Anders Jensen, AVK Tooling A/S, til Kanal Frederikshavn.

AVK Tooling udvidede sidste år sin fabrik på Granlyvej i Sæby. Der blev opført endnu en produktionshal på 1250 kvadratmeter. Virksomheden beskæftiger 65 medarbejdere i Sæby og 55 på fabrikken ved Poznan i Polen.


Seneste nyt

fra Nordjylland