Saunamestre fik Skallerup til at svede

To gusmestre fra Skallerup Seaside Resort blev i sidste weekend danmarksmestre i teamgus. Søndag optrådte de med vindershowet på deres hjemmebane.

Varme sten, musik og duftende damp var ingredienserne, som søndag lokkede masser af saunagæster til Skallerup Seaside Resort ved Hjørring. Her optrådte gusmestrene Camilla Bæk og Sabina Moltsen med det showet, som i sidste weekend sikrede dem danmarksmesterskabet i teamgus, da der blev afholdt DM i saunagus i København.

Camilla Bæk og Sabina Moltsen har været gusmestre i Skallerup Seaside Resort i flere år. Deres evner til at svinge håndklæder og til at skabe en god og anderledes saunaoplevelse, sikrede dem DM-titlen i overbevisende stil. De to piger fik maksimumpoint af dommerne i teamgus-disciplinen.

- Jeg ved ikke, hvad der skal til, men vi havde åbenbart det, der skal til. Det, vi har lagt meget vægt på, er, at vi lavede noget, vi godt kunne lide. Vi valgte noget musik og nogle dufte, vi kunne lide og havde det sjovt, mens vi gjorde det. Jeg tror, det brændte igennem til publikum, siger Camilla Bæk.

På Skallerup Seaside Resort, hvor de nykårede danmarksmestre har hjemme til daglig, er de glade for, at flere af stedets gusmestre prøver sig af ved en stor konkurrence som DM.

- I og med, at de ønsker at deltage i sådan nogle arrangementer, så træner, og træner og træner de for at komme hjem med nogle gode placeringer, og det gør, at vi i dagligdagen har nogle gode gusmestre, som kan gøre vores gæster glade, siger Sophie Stenild, der er aktivitetschef på Skallerup Seaside Resort.

Søndag var saunaen godt fyldt op, da Camilla Bæk og Sabina Moltsen opførte deres vindershow - og tilfredsheden var også stor blandt gæsterne efter de 15 minutter, som pigernes gus varede.

- Jeg synes, det var en rigtig god oplevelse. Flot visuelt og en rigtig god varme, de fik bygget op. Masser af gode dufte man kunne mærke hele vejen rundt, siger saunagæst Jonas Mølgaard fra Aarhus.

Saunagus er begyndt at vinde indpas i Skallerup, hvor der året rundt arrangeres flere gus om dagen. Camilla Bæk er glad for at kunne vende tilbage til sin vante hjemmebane med en ny titel og masser af selvtillid i bagagen.

- Jeg synes, det er rigtig dejligt at komme tilbage til alle gæsterne i Skallerup, og at de kan se, at der er nogle rigtig gode gusmestre her. Det er et kvalitetsstempel, siger hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland