Se billederne: Aalborg Håndbold sled sig til sejr

Aalborg Håndbold holder fast i førstepladsen i ligaen efter en hård sejr over SønderjyskE.

Det var ikke prangende spil, der prægede Aalborg Håndbolds spil i lørdagens kamp mod SønderjyskE. Ikke desto mindre blev det til en sejr og to point, der holder norjdyderne på en førsteplads i 888ligaen med 22 point.

Sejren på 28-26 over SønderjyskE blev hevet i land trods fejl og brændte chancer og en spænding, der blev ved lige til det sidste i kampen. Især i anden halvleg begyndte fejlene at indfinde sig, så føringen fra første halvleg blev sat over styr.

Med bare ti minutter tilbage af kampen kom Aalborg Håndbold bagud 17-18, men så tog mandskabet sig også sammen, satte tre mål ind på stribe og bragte sig igen i front med 20-18. Den føring holdt resten af kampen, især takket være Tobias Ellebæk, som blev noteret for fem mål i kampen.

Aalborg Håndbold skal i aktion igen på onsdag, hvor de på udebane møder Århus Håndbold klokken 18.30.