Se forsiden: Nyt Anders And-blad finder sted i Vendsyssel

I november tager den uheldige and på besøg i Vendsyssel.

En velkendt rød bil med nummerpladen 313 kører i november rundt på vejene i Vendsyssel. I bilen sidder en helt særlig and og hans tre nevøer, og de kommer ud på noget af et eventyr i det nordjyske.

Det er ingen ringere end Anders And, der sammen med Rip, Rap og Rup besøger historiske steder i Nordjylland i Anders And-blad nummer 45 i år.

quote Området har ufatteligt mange attraktioner og steder, hvor man kan lave spændende historier.

Svend Skytte, redaktør på Anders And-bladet

Vendsyssel vandt nemlig tidligere på året en konkurrence om et besøg af de berømte Disney-figurer i november-udgaven i skarp konkurrence med Bornholm, Lolland-Falster og Det Sydfynske Øhav.

Her kunne læserne skrive ind med forslag til historier og steder, som de mente, Anders And skulle besøge. Og det blev altså Vendsyssel, der løb med sejren.

- Vi fik rigtig mange gode forslag til, hvor man kunne tage hen i Vendsyssel. Området har ufatteligt mange attraktioner og steder, hvor man kan lave spændende historier, siger Svend Skytte, der er redaktør på Anders And-bladet.

Præcis hvor de næbbede gæster tager hen i Vendsyssel, er stadig en hemmelighed. På forsidebilledet kan man dog se Den Tilsandede Kirke i Skagen – og redaktøren kan da også godt afsløre, at det ikke er en tilfældighed.

- Noget af det involverer en masse sand og et skattekort, siger Svend Skytte.

Redaktionen har både fået nærmest færdige manuskripter til historier og korte forslag, der udelukkende peger på et bestemt sted i området. Det er dog ikke alle forslag, der har fundet vej til bladet.

- Det har været rigtig, rigtig spændende. Der har været stor interesse fra lokalbefolkningen i Vendsyssel, siger redaktøren.

Anders And-bladet udkommer 8. november.

På forsiden af Anders And-bladet i november kan man se Den Tilsandede Kirke i Skagen.
På forsiden af Anders And-bladet i november kan man se Den Tilsandede Kirke i Skagen.
Foto: Bladredaktionen, Egmont Publishing A/S

Seneste nyt

fra Nordjylland