Se video: Borgmester var blevet lovet at alle børn var med

Politikerne var blevet lovet at alle børn ville møde Kronprinsesse Mary til indvielse.

Noget er ikke gået som planlagt, da Kronprinsesse Mary forleden indviede Aabybro Skole. For Jammerbugt Kommunes politikere havde en klar tro på, at alle de børn, der havde lyst til og mulighed for at deltage i det arrangement, også deltog.

Men sådan var det ikke, for flere elever fra skolens specialklasser fik slet ikke muligheden for at møde Kronprinsessen, skolen havde nemlig på forhånd bestemt, at det ikke ville være en succes oplevelse for eleverne. Til stor utilfredshed blandt flere af de forældre til børn, der netop på indvielsesdagen med royalt besøg var blevet sendt på tur væk fra skolen.

- Vi havde politisk det ønske, at alle skulle være med, og det troede vi også, da arrangementet foregik. Vi var blevet lovet i en mail i mandags, at alle var med, så derfor er der sket en klar kommunikationsbrist, som er yderst uheldig, siger borgmester Mogens Gade (Venstre), Jammerbugt Kommune.

Han kalder det en ærgerlig sag vil nu have sagen undersøgt nærmere.

- Noget af det, der er sket i den her proces, kan sagtens være rigtig, men noget af det er  helt sikkert forkert og mangelfuldt, så derfor bliver vi nødt at undersøge os selv, så vi kan få en konklusion og finde ud af hvad, der er sket, siger Mogens Gade.


Seneste nyt

fra Nordjylland