Silberbauer klar til fynsk debut

Den tidligere AaB'er er stærkt inde i billedet til OB-debut, når fynboerne møder Esbjerg på fredag.

Når OB fredag aften møder Esbjerg i Superligaen, kan OB formentlig præsentere en dansk landsholdsspiller i sine rækker.

Midtbanespilleren Michael Silberbauer fik tirsdag en god times tid på fynboernes reservehold i en kamp mod Sønderjyske, og ifølge OB's sportsdirektør Poul Hansen er lejesvenden fra schweiziske Young Boys helt klar til superligafodbold.

- Han er i form. Og han er helt klart inde i billedet til holdet på fredag. Han mangler muligvis lidt, men det er godt nok ikke ret meget.

- Det er jo heller ikke sådan, at han slet ikke har spillet nogen kampe i Schweiz i starten af sæsonen. Han spillede både i Europa League og i den første turneringskamp, forklarer Poul Hansen.

Silberbauer, der er hentet ind til OB's centrale midtbane, var pludselig ikke længere i kridthuset i Bern-klubben, hvor han ellers havde været stamspiller i sidste sæson.

Schweizerne ville angiveligt gerne slippe for at betale danskerens løn, og så stod OB klar med en lejekontrakt for resten af denne sæson. Poul Hansen glæder sig til at se spilleren, der var med i Danmarks EM-trup i sommer.

- Jeg regner bestemt med, at han bliver en forstærkning for os nærmest fra første kamp, siger Poul Hansen.

Michael Silberbauer er noteret for 234 kampe i den bedste danske række. Dem har han opnået for sine tidligere klubber, AaB og FC København.


Seneste nyt

fra Nordjylland