Landsbyen Direkte: Simon Kvamm-festival og Cold Hawaii Games på programmet

Klitmøller har flere nye tiltag på programmet i uge 38. Blandt andet en ny festival med Simon Kvamm i spidsen samt det ny event Cold Hawaii Games. TV2 Nord sender live fra festlighederne fredag aften.

Cold Hawaii Games og Blæs Fest skaber denne uge masser af aktivitet i Klitmøller. Begge events er to nye begivenheder i den nordvestjysk by, og TV2 Nord er med fra festligehederne fredag aften. 

TV2 Nord sender "Landsbyen Direkte" fredag aften fra den lille landsby med lidt over 1000 indbyggere. 

I aftenens live-sending kan du blandt andet møde musikeren Simon Kvamm, der står bag Blæst Fest - en ny festival i Klitmøller. På dette års program er Marie Key, Søren Huss og Nik og Jay.

- Det er jo en række arrangementer, som vi holder i Kassehuset i Klitmøller. Vi har leget lidt med det før, Morten Christensen, der har Hastholm Madbar, og jeg. Vi har forsøgt at lokke et par kunstnervenner herop for at spille imod at opleve Klitmøller og Cold Hawaii. 

- Vi har ikke mulighed for at afregne på normal vis, fordi det er så småt, som det er. Så de får et ophold med alt, hvad de kan spise og ikke mindst drikke, forklarer Simon Kvamm om Blæst Fest. 

Se et længere interview med Simon Kvamm, der fortæller om tilværelsen i Klitmøller og om Blæst Fest. 

Lokal europamester og Cold Hawaii Games

I Klitmøller arrangerer man i denne uge også for første gang det helt nye event Cold Hawaii games. Verdens bedste windsurfere deltagere i eventet - herunder den lokale juniorverdensmester, Tobias Bjørnaa Andersen.

I aftenens udsendelse vil der også være fokus på den udvikling, som Klitmøller lige nu gennemgår. TV2 Nords Mogens Jørgensen taler blandt andet med lokale håndværkere, der har nok at se til, samt iværksætteren Rasmus Fejerskov. Med live er også Preben Holler fra den lokale borgerforening. 

Landsbyen Direkte sendes fredag aften klokken 19.50 til 20.20 på TV2 Nord Salto. 

I aftenens udsendelse kan du også møde nogle af Klitmøllers gamle fiskere.

Seneste nyt

fra Nordjylland