Skagen Vinterbader Festival slår igen rekord: Alt udsolgt

Skagen Vinterbader Festival er populær som aldrig før. Med flere end 300 tilmeldte er alt udsolgt, lyder det fra arrangørerne.

Forberedelserne hos Vinterbaderklubben Isbryderne er i fuld gang til Skagen Vinterbader Festival 2018.

Igen i år går det løs – denne gang med hele 314 vinterbadere fra 48 forskellige vinterbaderklubber, hvilket er rekord.

- Det betyder rigtigt meget for erhvervet i Skagen, at vi har et event som vinterbaderfestivalen i januar måned. Vi arbejder målrettet på at udvikle helårsturismen, og her er vinterbaderfestivalen et godt eksempel, siger René Zeeberg, der er turistdirektør ved Turisthus Nord.

Skagen Vinterbader Festival startede som Danmarks første og eneste vinterbader festival i 2012 på initiativ af vinterbaderklubben Isbryderne i Skagen.

Medlemmerne af Isbryderne er selv værter og arrangører af Skagen Vinterbader Festival sammen med Turisthus Nord, og det er et stort set-up når glade vinterbadere fra hele Skandinavien valfarter til Skagen næste weekend. 

- Vinterbadere er et socialt folkefærd, der elsker at mødes og være fælles om de fantastiske naturoplevelser, vi får. For os er det derfor vigtigt, at alle deltagere i Skagen Vinterbader Festival kan lære hinanden at kende, og som arrangører vil vi også gerne være gode værter for deltagerne, når de kommer til Skagen for at opleve vores unikke natur og by, siger formand for Vinterbaderklubben Isbryderne Mette Hust.

Skagen Vinterbader Festival 2018 finder sted fra den 26.-28. januar. 


Seneste nyt

fra Nordjylland