Skinnebrud ved Frederikshavn: Togbusser er sat ind

Togbusser er sat ind mellem Frederikshavn og Sindal mandag aften, efter en togskinne er sprængt i kulden.

Mandag eftermiddag blev togstrækningen mellem Sindal og Frederikshavn ramt af et skinnebrud, så det har været nødvendigt at indsætte togbusser for fragte passagererne mellem de to stationer.

Det oplyser BaneDanmark.

- I forvejen havde vi faktisk planlagt en spærring af trafikken mandag fra klokken 19 i forbindelse med et eftersyn af skinnerne, så på den måde er der ikke sket noget større uforudset, siger Christopher Mortensen, presseansvarlig hos BaneDanmark.

I første omgang forventede man, at bruddet på skinnerne ville være udbedret allerede ved 20-tiden, men det har taget længere tid end først antaget.

- Vi arbejder stadig på, at skinnerne bliver helt klar til tirsdag morgen. Så vi svejser igennem i aften og i nat om nødvendigt, men kulden kan drille lidt, siger Christopher Mortensen.

Derfor anbefaler han alle rejsende på strækningen at tjekke rejseplanen.dk tirsdag morgen inden afgang.

- Vi forventer bestemt ikke, at det vil være nødvendigt med togbusser tirsdag morgen, men der er altid en risiko og især med sådan en kulde, som vi oplever nu. Så man skal sørge for at holde sig opdateret, inden man tager hjemmefra, siger pressemedarbejderen.

Togene kører uden problemer mellem Aalborg og Sindal.


Seneste nyt

fra Nordjylland