Skræmt bilist uden kørekort stak af fra politiet

Mens Nordjyllands Politi jagtede indbrudstyve, fik de skræmt en bilist uden kørekort, så han forulykkede med bilen og stak af.

Det er med god grund, at man får at vide, at man skal forholde sig roligt, hvis man møder politiet - også selv om man måske ikke har helt rent mel i posen.

Det fandt en føreren af en bil ud af sent mandag aften, da han blev set køre rundt i Aabybro med meget stor hastighed. Flere patruljer, som egentlig var sat på en sag om et indbrud hos en virksomhed på Fristrupvej, blev sat ind i jagten på bilen. Politiet troede nemlig, at de to tyve, der var blevet fanget på overvågningskamera, sad i bilen og forsøgte at flygte.

Bilen blev efter lidt søgen fundet forulykket ved krydsen ved Omfartsvejen og Søkærvej, men føreren var stukket af. Det kom senere frem, at han kørte rundt uden kørekort og derfor var kommet i tanker om, at det nok var bedst at komme væk.

Der skete ingen personskade ved uheldet. De to tyve fra indbruddet blev ikke fundet, men slap af sted med to kopi-designerlamper fra virksomheden.

Nordjyllands Politi hører gerne fra folk, der har set noget eller har oplysninger om indbruddet. Man kan ringe på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland