Skud-mistænkt anholdt på skole i Brovst

Nordjyllands Politi er massivt til stede på asylcenter i Tranum efter skudepisode i Dronninglund i nat.

Betjente ransager lige nu et værelse på asylcenteret i Tranum. Politiet er mødt talstærkt frem, og ransagningen er efter TV2 Nords oplysninger en forlængelse af formiddagens anholdelse af en mand på en skole i Brovst i formiddags, som man formoder står bag nattens skyderi på asylcenteret i Dronninglund. Nordjyllands Politi vil dog ikke bekræfte, at der er en sammenhæng mellem nattens skudepisode og ransagningen. 

- Det er korrekt, at vi har haft en politiaktion i Tranum. Men jeg kan ikke kommentere på, om det har en forbindelse til den anden skyderisag, siger politiinspektør Claus Danø.

Nordjyllands Politi mistænker, at gerningsmanden har skudt gennem vinduet i et forsøg på at ramme to personer, som befandt sig i lokalet. 

- Da politiet kom frem til Dronninglund, fandt man to personer på det værelse, hvor der var skudt gennem vinduet med et haglgevær. De var naturligvis påvirkede og chokerede efter at være blevet skudt på, fortæller kommunikationsrådgiver Maria Odgaard for Nordjyllands Politi, der ikke på nuværende tidspunkt kan fortælle mere om de to personer. 

Politiets foreløbige undersøgelser indikerer, nattens episode ikke vil eskalere. 

- Efterforskningen og afhøringerne er lige nu i fuld gang, men vi har ikke grund til at tro, at sagen udvikler sig yderligere. Vi har stadig at gøre med en formodet gerningsmand, og de kommende timer skal klarlægge et eventuelt motiv og de nærmere omstændigheder, siger hun. 

Nordjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen i øjeblikket. 

Betjente i skudsikre veste er i gang med ransagning på asylcenter i Tranum i forlængelse af skyderi i Dronninglund.
Betjente i skudsikre veste er i gang med ransagning på asylcenter i Tranum i forlængelse af skyderi i Dronninglund.
Foto: Per Frank Paulsen / TV2 Nord

Seneste nyt

fra Nordjylland