Skuffede Vendsyssel-spillere efter nederlag til Horsens

Det lykkedes ikke at hente point for Vendsyssel FF, der mødte Horsens søndag og tabte 0-1.

Efter en veloverstået pause på grund af to landskampe skulle Vendsyssel FF prøve at følge op på succesen fra sidste hjemmekamp på Nord Energi Arena, hvor VFF slog FC København.

Søndag var det en helt andet modstander - nemlig Horsens, der inden dagens kampe var nummer syv i Superligaen.

Første halvleg blev en rodet affære med mange frispark. Efter 21 minutter fik VFF en chance, som Emanuel Ogude dog misbrugte.

Efter 35 minutter fik gæsterne fra Horsens frispark uden for feltet, som prellede af på overliggeren, og mens hjemmeholdets forsvar stod og sov, fulgte Horsens' Bjarke Jacobsen op og headede returbolden i mål til 1-0 for gæsterne.

En kold dukkert for de kun 1018 frysende tilskuere på Nord Energi Arena. Der var ikke meget at glæde sig over for hjemmepublikummet i første halvleg.

Det lave tilskuertal skyldtes formentlig det råkolde vejr, så mange havde sikkert fortrukket at blive hjemme og se kampen på sofaen.

Vendsyssel FF havde sikkert fået en opsang i pausen inden anden halvleg, for de lagde pres på Horsens, som trak sig tilbage. En sejr kunne nemlig for dem betyde ekstra gode millioner i kassen, for efter denne runde skal der deles de såkaldte TV-penge ud, så en sejr til udeholdet kunne være en million kroner værd.

Men selvom hjemmeholdet pressede på det meste af anden halvleg, blev det ikke til scoring. Nærmest kom Moses Opendo midt i halvlegen - men som man kan se, går hans forsøg lige forbi.

Så det var en flok skuffede Vendsyssel-spillere, der efter kampen kunne konstatere, at det ikke blev til sejr.

Anfører Alexander Juel Andersen havde disse kommentarer efter nederlaget:

Formand for bestyrelsen i Vendsyssel FF, Jacob Andersen, kunne for øvrigt fortælle sponsorer inden kampen, at man har fundet afløseren for Mogens Krogh, der overraskende har meddelt, at han stopper som sportschef med udgangen af oktober måned.

Ifølge Jacob Andersen er der skrevet under på kontrakten med den nye sportsdirektør, og der vil blive indkaldt til pressemøde om få dage, Der har været en liste af mulige emner, men bestyrelsesformanden fortæller, at det er klubbens førstevalg, der har takket ja til overtage sportsdirektørstolen i Vendsyssel FF.

Ifølge TV2 Nords oplysninger er den tidligere sportsdirektør i både SønderjyskE og Randers FC, Ole Nielsen, et godt bud på den nye sportsdirektør i Vendsyssel FF.

Den tidligere sportsdirektør, Mogens Krogh, var ikke til stede til dagens kamp.