Sne og isslag har ramt Danmark

Morgentrafikken i den sydlige del af landet er blevet ramt af det barske vintervejr, som i løbet af morgenen og formiddagen også breder sig mod nord.

Man skal passe på i morgentrafikken, lyder det fra TV2 Vejret, som mandag morgen skriver, at isslag har ramt det sydlige Danmark. Senere i formiddag kommer vi nordjyder også til at mærke mere til det barske vintervejr.

Større snevejr på vej op over Danmark 

Et større snevejr ramte natten til mandag den sydligste del af Jylland. Det fortsætter op over resten af landet.

I Aalborg og resten af Nordjylland når snevejret først frem sidst på formiddagen, men her fortsætter det til gengæld til først på aftenen, hvorfor man navnligt mod nord skal tage sig i agt i myldretiden mandag eftermiddag.

Det er varslet snefygning i Nordjylland, Thy, Mors og Skive mellem klokken 10 og 21, som kan medføre hurtig lukning af udsatte veje, dannelse af snedriver, nedsat sigtbarhed og risiko for standsning af den kollektiv trafik.

 
 
Foto: Aina González / Seerbillede

Snevejret ventes de fleste steder at give mellem to og fem centimeter sne, men især i Nord- og Østjylland kan man få op mellem 5 og 10 centimeter sne.

Ifølge TV2 Vejret vil det samtidig blæse med jævn til hård vind - nogle steder måske kuling - fra sydøst, så snefygningen kan komme til at volde problemer.

 
 
Foto: Aina González / Seerbillede

Seneste nyt

fra Nordjylland