Sneen er ryddet: AaB er klar til AGF-kamp

Snefald i Nordjylland skabte problemer for AaB inden aftenens hjemmekamp mod AGF i Superligaen i fodbold.

Der var sået tvivl om afviklingen af superligakampen mellem AaB og AGF på grund af snefald, men kampen bliver ikke udsat eller aflyst, oplyser AaB på sin hjemmeside.

- Aftenens opgør mod AGF spilles som planlagt klokken 19 på Nordjyske Arena.

- Således er græstæppet på Nordjyske Arena blevet ryddet for sne ved middagstid, hvorfor alt omkring aftenens opgør forventes at forløbe planmæssigt, oplyser AaB.

Et massivt snevejr i Nordjylland har drillet AaB. Det skabte især problemer for AaB, at sneen lå så tungt, at den ikke kunne smeltes af varmelegemerne under banen.

AaB fik af samme grund hjælp af frivillige, der fjernede sneen med skovle.

- De har bedt os om at finde nogle folk, der kan gribe fat i en skovl og hjælpe med at gøre banen klar til aftenens kamp.

- Vi starter klokken 12, og hvis man først kan være der klokken 14, så er det bedre end slet ikke at komme. Alt har interesse, sagde Kasper Møller fra AaB's fanklub, til DR Nordjylland.

Kasper Møller var allerede tidligere på dagen overbevist om, at det nok skulle kunne lade sig gøre at få ryddet banen, så kampen kunne spilles.

- Det havde nok været nemmere at skaffe frivillige til en søndagskamp, og vi bliver nok lidt pressede, men jeg er sikker på, det nok skal lykkes at få gravet banen fri, så vi får noget fodbold i Aalborg, lød det fra Kasper Møller.

Der har i denne efterårssæson ikke været aflysninger af nogen superligakampe på grund af det danske vintervejr.

Den jyske klassiker er en kamp mellem to mandskaber i den øverste halvdel af tabellen. AaB er nummer tre i Superligaen, mens AGF er placeret på en sjetteplads.


Seneste nyt

fra Nordjylland