Socialdemokrat forventer flere udmeldelser

Efter S-politiker fra Jammerbugt byråd har skiftet parti, siger den socialdemokratiske gruppeformand, at han ikke vil blive overrasket over endnu flere udmeldelser.

I dag kom det frem, at medlem af kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune Aysel Jørgensen har meldt sig ud af Socialdemokraterne og ind i Alternativet i stedet.

Jens Christian Golding, der er gruppeformand for socialdemokraterne i Jammerbugt byråd, ærgrer sig over Aysel Jørgensens skifte fra socialdemokraterne.

- Jeg er selvfølgelig personligt ked af, at Aysel har besluttet at skifte fra Socialdemokraterne til Alternativet, siger Jens Christian Golding (S).

Hun skifter parti, fordi Socialdemokraternes topledelse, ifølge hende, har drejet partiet ind på en værdipolitisk kurs, som hun ikke kan følge. Den fornemmelse forstår Jens Christian Golding.

Hvad tænker du om den kritik, Aysel kommer med mod Socialdemokraterne?

- Jamen jeg tænker, at det er hun ikke ene om. Der er rigtig mange Socialdemokrater, der i de her dage har det svært med den politik, som bliver ført her i Danmark, siger han.

- Jeg tror, der er lige så mange frustrerede Socialdemokrater i Jammerbugt Kommune, som der er i resten af landet. Det er et skred, der sker i værdipolitikken i de her dage. Men omvendt så synes jeg også, at det er bedre at være med, end at stå udenfor, fortsætter han.

Efter Aysel Jørgensens skifte tæller socialdemokraterne nu syv ud af 27 medlemmer i byrådet.

Tror du, at vi kommer til at se flere, der skifter væk fra Socialdemokraterne?

- Jamen altså det kan man jo sagtens gøre. Jeg tror det er en tendens, der er hele vejen rundt. Det er jo ikke bare Socialdemokraterne, vi kan også se, at der er Venstrefolk, der er flyttet. Det er en tendens, der er blevet med at man springer, når nu der er et eller andet. Og jeg kan sagtens forestille mig, at der er flere, siger Jens Christian Golding.


Seneste nyt

fra Nordjylland