Solrig mandag i vente

Efter bidende frost venter en flot mandag med sol og lave temperaturer.

Weekenden har flere steder i Nordjylland budt på vinterligt vejr med flotte snelandskaber og kælkebakker som resultat. Og hvis man er så heldig at have plads i kalenderen til andet end arbejde mandag, bliver der rigtig gode muligheder for at komme ud og opleve det.

Efter en nat med helt ned til otte graders grost venter nemlig en solrig og tør mandag hvor temperaturen ikke kommer mere end en enkelte grad over frysepunktet.

Vejret vender dog allerede tirsdag, så det er med at udnytte muligheden mandag, hvis man kan. Et vejrsystem med nedbør breder sig over landsdelen tirsdag, og selvom det i første omgang kan give sne, går det hurtigt over i trist regn.

Onsdag og torsdag bliver to lune dage med 5-6 graders varme og nattefrosten holder også en pause. Det er vinden, der går om i sydvest, der trækker varme ind over Danmark, men varmegraderne holder formentlig ikke til weekenden.

Prognoserne omkring weekendvejret er usikre, men TV 2 Vejret spår lige nu at fredag bliver en tør dag med et par graders varme inden nattefrosten bider igen natten til lørdag.

Du kan se hele vejrudsigten fra TV 2 Vejret herover.


Seneste nyt

fra Nordjylland