Sommer i Tyrol slutter sæsonen af på Aalborg Teater

En gammel klassiker genopstår i nye klæder på Aalborg Teater. Onsdag aften er der premiere på Sommer i Tyrol.

Mange vil genkende tonerne fra klassikeren Sommer i Tyrol. Den gamle klassiker genopstår onsdag aften på Aalborg Teater.

Sommer i Tyrol foregår i datidens Østrig, hvor et undertøjs-drama udspiller sig. Undertrøje og underbukser ud i et til mænd, men skal knapperne sidde foran eller bagpå? Ud af dette drama vokser der både latter og kærlighed.

Det er dog ikke kun de mange replikker, der for hovedrolleindehaveren har været en udfordring. Carsten Svendsen spiller den elskværdige tjener Leopold i Sommer i Tyrol. For at promovere stykket hænger han på store bannere rundt omkring i Aalborg kun iført undertøj, hvilket ikke er gået helt ubemærket hen.   

- Det er så mærkeligt, det er absurd mærkeligt. Jeg tror, at jeg skal have en snak med PR, når vi er færdige med det her, for det er lidt syret. Selv min lille datter har kommenteret på, at jeg hænger rundt omkring kun iført undertøj, fortæller Carsten Svendsen.  

Forestillingen er den sidste på Aalborg Teater i denne sæson. Den har premiere den 4. maj og spiller til og med den 11. juni. Her kan du få en lille forsmag på dagens forpremiere.

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland