Sommerhus-indbrudstyve i Rødhus varetægtsfængslet

To mænd varetægtsfængslet for sommerhusindbrud - politiet leder stadig efter en tredje medgerningsmand.

Nordjyllands Politi har gjort kort proces med en række sommerhusindbrud i Rødhus og ved Løkken. Knap var anmeldelserne kommet ind, før to mænd på henholdsvis 24 og 25 år blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring klokken 12 i dag, torsdag.

Det oplyser anklager i sagen, Bjørn Fogh, som havde begæret dørene lukket ved grundlovsforhøret.

- Det drejer sig om i alt syv indbrud i sommerhuse ved Løkken. Jeg kan ikke oplyse, hvordan politiet kom på sporet af dem, eller hvor de blev anholdt. Og det kan jeg ikke, fordi vi mener, at de har haft en tredje medgerningsmand, som stadig er på fri fod, siger Bjørn Fogh. 

Indbruddene blev begået i perioden fra den 4. januar til den 18. januar, og i tre af de syv sommerhuse blev der stjålet blandet fladskærme, værktøjskasser, billeder og bestik. 

Fem af de sommerhuse, hvor indbruddene blev begået, ligger på Rødhus Klitvej. De to andre ligger på Magnus Christensens Vej og Septembervej ved Løkken.

De to sigtede erkendte at have begået indbruddene, men nægtede, at en tredje skulle have været involveret. De blev begge varetægtsfængslet i fire uger.


Seneste nyt

fra Nordjylland