Spar Nord lukker fire filialer i Frederikshavn Kommune

Filialerne i Ålbæk, Strandby, Østervrå og Hånbæk må lade livet nu i september.

Umiddelbart ligner det se voldsomt ud, når Spar Nord Bank i denne måned lukker ikke mindre end fire ud af syv af sine filialer i Frederikshavn Kommune. 

Den første, der ryger, er afdelingen på Centralvej i Ålbæk, som lukker den 27. september. Dagen efter gælder det så Spar Nord på Havnegade i Strandby, mens afdelingerne på Bredgade i Østervrå og Hånbæk i Frederikshavn lukker og slukker henholdsvis den 29. og 30. september. Det skriver kanalfrederikshavn.dk.

Men det er ikke helt så voldsomt, som det ser ud til, forsikrer direktør i Spar Nord Frederikshavn, Morten Kock.

- Grundlæggende handler det om, at kundernes adfærd har ændret sig. Behovet for håndtering af kontater er faldende, og kunderne betjener i stigende grad sig selv, siger Morten Kock til kanalfrederikshavn.dk.

Spar Nord har i øjeblikket syv afdelinger i Frederikshavn Kommune med i alt 80 medarbejdere. Men de fire afdelinger, der står over for en lukning, beskæftiger kun omtrent en fjerdedel af de medarbejdere. To medarbejdere er opsagt, mens de 18 andre bliver placeret i andre afdleinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Direktør Morten Kock oplyser, at medarbejderen er blevet orienteret om situationen i denne uge, og ifølge ham er budskabet overordnet set blevet taget godt imod. Beslutningen om at lukke de fire afdelinger er truffet lokalt.

- Vi mener nu, at vi har en langtidsholdbar afdelingsstruktur. Men det ved jeg godt, at jeg skal passe på med at sige i bankbranchen, for selvfølgelig er der ingen garantier i denne verden, siger Morten Kock.


Seneste nyt

fra Nordjylland