Spøgelsesbilist på E45 ignorerede politiet

Spøgelsesbilisten kørte mod syd i det nordgående spor på Frederikshavnmotorvejen.

Natten til onsdag har trafikanterne på E45 ved Vodskov nok fået sig en ubehagelig overraskelse. En bilist havde forvildet sig ned på motorvejen, hvor han kørte den gale vej.

Nordjyllands Politi modtog anmeldelsen om spøgelsesbilisten klokken 03.07. Bilen kørte mod syd i det nordgående spor på Frederikshavnmotorvejen.

Politiet forsøgte at standse bilen ved afkørsel 18, Vodskov N, hvor to patruljevogne var klar med sømmåtter. Men det var spøgelsesbilisten ligeglad med, og det lykkedes ham at undvige og fortsætte sin kørsel mod syd i det nordgående spor.

Ved afkørsel 19, Vodskov, lykkedes det så politiet at få stoppet spøgelsesbilisten. Manden blev anholdt og sigtet for på hensynsløs måde at bringe andres liv i fare.

Føreren viste sig at være en 78-årig svensk statsborger.

Vagtchefen ved Nordjyllands Politi sender desuden en tak til anmelderen i sagen, som var behjælpelig med at advare andre trafikanter om den svenske spøgelsesbilist.

- Vi havde en anmelder i gennem, som kørte parallelt med spøgelsesbilisten, altså i det rigtige spor, hvor han advarede andre bilister ved at blinke med lyset. Det vil jeg gerne benytte lejligheden for at sige tak for, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen.


Seneste nyt

fra Nordjylland