Stækkede høge indkasserede nederlag

Tre stamspillere sad ude med skader, da Frederikshavn White Hawks fredag aften mødte Odense Bulldogs og tabte.

Frederikshavn White Hawks løb fredag aften stækkede på isen da både Colin Vock, Christian Kristiansen og Bretton Stamler sad ude med skader. Modstanderne var Odense Bulldogs, der før kampen var nummer seks i ligaen. Frederikshavn White Hawks var nummer fire, og der var derme lagt op til en kamp, der kunne gå begge veje.

Det gjorde spillet da også, og skudstatistikken efter 20 minutters spil var næsten lige: 8-7 til hjemmeholdet. Måltavlen havde dog ikke flyttet på sig, så da anden periode gik igang, stod der stadig 0-0.

Sådan fortsatte det ikke og anden periode blev, som det er set flere gange i denne sæson, skæbnesvanger for hjemmeholdet. Angrebslysten var stor, men det var Odense Bulldogs, der efter små otte minutters spil i anden periode, kom foran ved Michael Eskesen.

Kun halvandet minut senere fordoblede udeholdet da Dale Mitchell sammen med holdkammeraten Tony Romano fik en chance foræret og kunne ping-ponge sig hele vejen op ad banen og sende pucken i mål. Anden periode endte 2-0 til udeholdet.

Kampen var ikke tabt endnu og White Hawks-spillerne gav alt hvad de havde i sig, da de kom ud til tredje periode. Indsatsen kastede bare ikke nogen mål af sig. Et faktum fynboerne kan takke keeper Tadeas Galansky for. Han stod en pragtkamp.  Med de positive briller på fik Odensen Bulldogs ikke udbygget føringen. Kampen endte 2-0.