Stephen var øjenvidne til mordbrand: - Jeg har aldrig set noget lignende

Branden på Heimdalsgade i Vejgaard udviklede sig eksplosivt og kostede to mennesker livet. Stephen Knox er nabo til branden og oplevede det hele på nært hold.

Den voldsomme brand på Heimdalsgade i Vejgaard i Aalborg, som tirsdag aften kostede to mennesker livet, udviklede sig lynhurtigt. Det fortæller Stephen Knox, der som beboer på Heimdalsgade tæt på brandstedet, oplevede branden på nært hold.

- Vi var i stuen og så fjernsyn, og så sagde min hustru, at hun kunne se lys, så jeg kiggede ud at vinduet og kunne se flammer, fortæller Stepen Knox, der dog ikke kunne se ret meget af branden og derfor bevægede sig op på hjemmets førstesal hvor han tog flere billeder af flammehavet. Billeder, du kan se herover.

- Det gik så hurtigt, var så voldsomt. Efter et minut var det hele væk. Jeg har aldrig set noget lignende, siger Stephen Knox, der også kunne se sine naboer og andre på vejen bevæge sig ud på vejen for at se den voldsomme brand.

Branden er ifølge Nordjyllands Politi med al sandsynlighed påsat med brandbare væsker og 5-7 personer blev i forbindelse med branden set flygte fra stedet. En af disse personer var selv blevet antændt i forbindelse med branden, men flammerne blev slukket med hjælp fra et vidne inden gruppen flygtede videre fra stedet.

Flugtruten gik fra Heimdalsgade til Nørre Trandersvej hvorefter gruppen via et stisystem endte på parkeringspladsen ved Vejgaard Bibliotek. Her flygtede de i to mørke personbiler. Den ene bil var muligvis en Honda Accord.

Huset på Heimdalsgade 1, der blev raseret af de voldsomme flammer er blandt lokale og hos Reden Aalborg kendt som et bordel med udenlandske prostituerede. Den oplysning har Nordjyllands Politi dog endnu ikke villet bekræfte, men det er en del af efterforskningen.

Nordjyllands Politi hører gerne fra vidner, der tirsdag aften mellem 20.30 og 21.00 har observeret 5-7 personer iført mørkt tøj bevæge sig i området omkring Hadsundvej, Nørre Tranders Vej, Odinsvej og Heimdalsgade. Politiet hører også gerne fra vidner, der tirsdag har set personer tanke brændstof på tankstationer i Aalborg-området i dunke eller flasker. 

 

 

Nordjyllands Politi har sat massivt ind for at få opklaret hvem, der slog to personer ihjel i en mordbrand i Vejgaard tirsdag aften.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland