Støjberg afviser lukning af Thisteds teltlejr

Godt nok står Thisteds teltlejr tom, men det betyder langt fra, at den skal lukkes, mener Inger Støjberg.

Lige nu står den mildest talt omdiskuterede teltlejr i Thisted gabende tom. Ikke en eneste asylansøger er tilbage, nu hvor Danmark modtager rekordfå asylansøgere.

Og så kunne man godt mene, at det var på tide at få lejren lukket i stedet for at bruge penge på at holde den kørende og skabe problemer for Beredskabsstyrelsens ansatte. Det mener i hvert fald politikerne Ib Poulsen fra Dansk Folkeparti og Simon Kollerup fra Socialdemokratiet.

Det skriver LimfjordUpdate.dk.

Men står det til integrationsministeren selv, bliver teltlejren ikke lukket lige foreløbig. Inger Støjberg (V) afviser pure.

- Nej, jeg har ikke planer om at lukke teltlejren. Og det hænger sammen med, at hvis der pludselig kommer et stort indrejseantal igen, så kan centeret komme i spil igen. Men lige nu har vi et meget lavt antal, der søger om asyl, og derfor er der ingen beboere i teltlejren nu, siger integrationsminister Inger Støjberg til LimfjordUpdate.dk.

Teltlejren blev opført og åbnet i sin tid med det argument, at Udlændinge- og Integrationsministeriet ikke kunne finde egnede bygninger til centeret. Siden brokkede flere af asylansøgerne i lejren sig over forholdene og kaldte dem umenneskelige.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland