Stor interesse for talentsportsklasser

Eftersommerferien starter nye sportsklasser op i Frederikshavn, og der er mange, der gerne vil kombinere skolegang og elitesport.

Matematik, dansk, engelsk og sport. Sådan kommer skoledagen til at se ud for nogle elever i 7., 8. og 9. klasse i Frederikshavn efter sommerferien. Her starter nye talentsportsklasser nemlig op, og der er allerede stor interesse for at få en plads i en af klasserne.

På et informationsmøde mandag aften var 175 børn og forældre dukket op for at høre mere om klasserne. Det var elever og forældre fra hele kommunen, der viste interesse for det nye tilbud.

- Vi er meget glade for opbakningen til talentsportsklasserne. Vi mener, at klasserne er en god helhedsløsning, hvor unge kan udvikle sig inden for den sport, de holder så meget af, samtidig med at skolen ikke tilsidesættes. Personligt er jeg misundelig på de unge og ville ønske, at der var et så godt tilbud, da jeg selv gik i skole, siger Anders Brandt Sørensen, der er byrådsmedlem og medlem af tovholdergruppen på projektet.

Med informationsmødet er optagelsen til klasserne også skudt i gang. Ansøgningsfristen er 22. januar, og herefter bliver de interesserde elever inviteret til optagelsessamtale.


Seneste nyt

fra Nordjylland