Studerende skal hjælpe med at udvikle propeller

25 studerende fra Aalborg Universitet var fredag på workshop hos MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn for at komme med input til, hvordan virksomheden kan udvikle deres propeller.

Skolebænken var fredag skiftet ud med fællesrummet hos MAN Diesel & Turbo på havnen i Frederikshavn for 25 studerende, der er i gang med 8. semester på tre af Aalborg Universitets teknologi-studier.

De studerende deltog i frederikshavnervirksomhedens innovationsworkshop. Dagens opgave var, at de studerende sammen med virksomhedens eksperter skulle forsøge at komme med input til, hvordan man kan forbedre de propeller, MAN Diesel & Turbo har udviklet.

- De har jo ekspertise på nogle områder, som vi måske kan bruge nede på universitetet, og vi kommer måske med ny, kreativ viden. Så vi prøver at slå de to ting sammen og skabe en eller anden form for innovation, siger Petter Hvidt Toft, der læser industrielt design på Aalborg Universitet.

Ud over at hente inspiration til konkrete løsninger håber MAN Diesel & Turbo også, at de studerende får et større indblik i, hvilke karrieremuligheder virksomheden kan tilbyde.

- Vi kan selvfølgelig bruge det til den idégenerering, som vi laver på workshoppen, og vi får selvfølgelig også det ud af det, at vi får gjort de unge opmærksomme på, hvad vi er for en virksomhed, siger Jan Zebitz, Head of Aftship & Propeller ved MAN Diesel & Turbo. 

25 teknologi-studerende fra Aalborg Universitet var i dag på workshop hos MAN Diesel & Turbo i Frederikshavn.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland