Sulten spritbilist: Fik konfiskeret sin bil på stedet

To mænd besøgte McDonald's drive in med en alt for høj promille natten til lørdag. Den ene fik konfiskeret sin bil.

Et par fuldebøtter hungrede tilsyneladende efter junkfood i nat, og selvom de var godt beduggede, holdt det dem ikke fra at tage bilen og køre på McDonald’s.

Nordjyllands Politi stoppede nemlig hele to spritbilister, som var på vej væk fra hver sin McDonald’s i Nordjylland.

Den ene – en 45-årig mand fra Aalborg - blev standset klokken 01:17 i nat, på vej væk fra McDonald’s på Hobrovej i Aalborg.

- Vi lavede flere udåndingsprøver på manden, og alle gik over 2,3 i promille. Derfor beslaglagde vi bilen på stedet, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.

En times tid inden var en ung fyr også sulten efter McDonalds-mad. Her var det en 20-årig mand fra Løgstør, som også havde fået så hatten passer og alligevel kørte bil.

- Vi fik anmeldelsen fra en anden gæst på McDonalds ved E45 i Haverslev, som mente, at manden muligvis var beruset, siger vagtchefen.

Den var god nok. En patrulje standsede manden på Hvidkildevej, hvor den ung mand måtte afgive en blodprøve og blev sigtet for spirituskørsel. Hvor høj promillen var, fremgår ikke i rapporten.

Udover de to spritbilister har Nordjyllands Politi haft en usædvanlig rolig nat.

- Vi har ikke en gang haft nogen i detentionen – det er bemærkelsesværdigt og rigtig dejligt, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen.


Seneste nyt

fra Nordjylland