Suveræne Aalborg Håndbold fortsætter sejrsstimen

Aalborg Håndbold sendte Nordsjælland hjem med en gedigen afklapsning lørdag eftermiddag.

Med fem sejre ud af fem mulige må Aalbor Håndbold siges at have fået en forrygende start på sæsonen i håndboldligaen.

Lørdag eftermiddag tog klubben endnu en skalp, da holdet mødte Nordsjælland på hjemmebane i Jutlander Bank Arena og hev en sejr på 37-29 hjem.

Første halvleg blev dog en temmelig broget affære for Aalborg Håndbold. De første 20 minutter var særligt Tobias Ellebæk flyvende. Han satte fem mål ind mod Nordsjælland, inden kampen de sidste 10 minutter af halvlegen begyndte at vende til Nordsjællands fordel.

Derfor måtte Aalborg Håndbold gå til pause bagud 16-17.

Men den stilling fik hjemmeholdet lavet godt og grundigt om på i anden halvleg. Sebastian Barthold lynede fra fløjen, og krydret med et par gode redninger i den anden ende af banen betød det, at Aalborg Håndbold bare få minutter inde havde vendt minus til plus.

Resten af anden halvleg blev nærmest én stor udbygning af Aalborg Håndbolds forspring. Takket være blandt andet ni scoringer fra Barthold blev det til en komfortabel sejr på 37-29, og med den indtager Aalborg Håndbold førstepladsen i ligaen.

Aalborg Håndbold vandt, mens Vendsyssel tabte.