Svinkløv Badehotel genopføres

Svinkløv Badehotel genopføres. Det offentliggjorde den erhvervsdrivende fond bag hotellet på et pressemøde mandag.

Den erhvervsdrivende fond bag Svinkløv Badehotel kunne på mandagens pressemøde offentliggøre en god nyhed.

Det er nemlig en 100 procent enig bestyrelse, der har besluttet, at hotellet skal genopføres.

I bestyrelsen har det været oppe at vende, hvorvidt det er værtsparret Kenneth Hansen og Louise Toft Hansen, der skal fortsætter som værter på hotellet. 

- Det står helt klart, at de ønsker at fortsætte. Vi har talt om, om hotellet skulle genopføres - og ja, det skal det. Skal det være med Kenneth og Louise som værtspar - ja det skal det, siger bestyrelsesformand for Svinkløv Badehotel, Steen Royberg på dagens pressemøde.

Bestyrelsesformanden understreger desuden, at genopførelsen kræver et stærkt samarbejde mellem forsikringsselskaberne, men økonomien skal man ikke frygte.

- Vi har både evnen, viljen og økonomien til det, siger bestyrelsesformand, Steen Royberg.  

Som sagt, har Kenneth Hansen og Louise Toft Hansen ikke været i tvivl om, hvorvidt de fortsat ønsker at være værter på Svinkløv Badehotel.

- Det har bestemt været en rigtig turbulent uge, fordi vi har mistet noget, der betød rigtig meget for os, og vejede tungt i vores hjerter. Den opbakning vi har fået omkring genopførelsen, er det lys vi har at holde fast i, siger Louise Toft Hansen på pressemødet.

Bestyrelsen er endnu ikke klar over, hvordan det nye hotel skal se ud. Heller ikke om det skal genopføres som en tro kopi.

- Vi ved ikke, hvordan det kommer til at se ud, men tilfældet kan godt være, at der vil være en stor grad af træ, og helt ekstraordinært vil vi se på sikkerheden af det, siger bestyrelsesformand, Steen Royberg.  

Det er bestyrelsens målsætning, at hotellet skal genåbnes mellem påsken og pinsen i 2018. Hvad det kommer til at koste, ved de ikke. 

Se hele pressemødet, hvor værtsparret Kenneth og Louise Toft-Hansen sammen med den erhvervsdrivende fond bag Svinkløv Badehotel præsenterer planerne for fremtiden. 

 

 


Seneste nyt

fra Nordjylland