Tag Fat Vesthimmerland

For næstsidste gang er vi klar til at tage hul på en omgang Tag Fat. Den næstsidste finaleplads i den store regionale innovationskonkurrence skal besættes.

Og det bliver en af tre virksomheder fra Vesthimmerland, der sætter sig på den. Med i kampen om finalepladsen er Cimber E Trade, Lyngsoe System og Danfoil.

Cimber E Trade arbejder inden for grafisk design og produktion, og de seneste år har virksomheden i Farsø gennemgået en markant forvandling, idet den så at sige er gået fra at være en traditionel reklame- og skiltevirksomhed off-line til at være online og klar med alle former for løsninger, som kunderne vil have. Dertil kommer, at virksomheden selv har udviklet et softwareprogram, der letter det hele lidt for virksomheden, hvor her arbejder bare tre; computerprogrammet betyder nemlig, at kunderne selv står for en stor del af arbejdet.

Lyngsoe System fra Aars er med i konkurrencen, fordi de er verdens bedste til at holde styr på altid, som virksomheden selv udtrykker det. Lyngsoe System har udviklet et særligt teknologisk logistikprogram, som gør det muligt at holde øje med blandt andet kufferter i verdens lufthavne.

Danfoil har hovedsæde i Løgstør, men har kunder i hele landet og i resten af Skandinavien. Danfoil har udviklet en særlig luftbaseret forstøverteknologi til landbrugssprøjter, og det er noget, virksomheden har taget patent på.

Se med i aften på TV2/Nord kl. 19.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland