Thorsten Schmidt bliver gæstekok i Musikkens Spisehus

Stjernekokken Thorsten Schmidt kulinariske udfoldelser vil i en meget begrænset periode kunne nydes i Musikkens Spisehus.

I slutningen af januar tog Ruths Hotel i Skagen og den kendte kok Thorsten Schmidt afsked med hinanden. Efter blot en sæson sagde hotellet stop. De var ikke overbeviste om at Gl. Skagen var klar til Thorsten Schmidts innovative stil.

Endnu ved Thorsten Schmidt ikke hvad fremtiden byder på, men han har indtil nu dedikeret sin tid til foredrag, produktudvikling og konsulentopgaver. Og nu dedikerer han en del af sin tid til Musikkens Spisehus.

Her er Schmidts gamle ven Mikael Kopp Christensen restaurantchef og for noget tid siden talte de to i telefon sammen.

- I løbet af samtalen kom vi på idéen om at skabe nogle mindeværdige gastronomiske øjeblikke sammen. Lige nu vil jeg bare nyde at kunne være lidt spontan og deltage i forskellige gastronomiske arrangementer, indtil jeg har fundet ud af, hvad det næste store bliver og selvfølgelig hvor, siger Thorsten Schmidt som kommer til at være gæstekok i Aalborg en række fredage og lørdage i en ganske begrænset periode.

- Der vil blive leget og eksperimenteret for at frembringe smagsoplevelser med personlighed, siger Mikael Kopp Christensen, og Thorsten Schmidt supplerer.

- For gæsten bliver det noget med at nyde øjeblikket og tage del i hele oplevelsen og ikke bare være tilskuer, siger han.


Seneste nyt

fra Nordjylland