Thy slår dørene op for ny kystfestival

Thy har lavet en ny hav- og kystfestival, som afholdes første gang fredag den 17. august.

Haw Daw i Thy. Det hedder den helt ny festival, som afholdes i Thy om ti dage.

Konceptet for festivalen er, at den skal samle og markedsføre virksomheder, forretninger og formidlere der har udgangspunkt i og omkring havet og kysten i Thy. 

 
 
Foto: Grafik af HAW DAW I THY

- Vi håber på rigtig stor opbakning og interesse, og at alle får en dejlig oplevelse og nye indtryk af, hvad vores lokale hav- og kyst orienterede virksomheder kan præstere, siger erhvervschef i Thisted Kommune, Kim Bak Kristensen.

Den såkaldte kyst- og hav festival afholdes i Shoppingcenter Hanstholm, virksomheder og hav, vind og kyst entusiaster holder workshops, fortæller og sælger deres produkter.

Udenfor centret kan man opleve følebassin med fisk, Danmarks største sandkasse og hugge mønter fri af Danmarks største is-blok.

- Visionen er at skabe en årlig tilbagevendende hav- og kystfestival, der skaber værdi for producenterne, for byen og for hele Thy, siger Kim Bak Kristensen.

HAW DAW I THY er det sidste af de tre store tilbagevendende ”fyrtårnsarrangementer” som er afholdt hen over sommeren i de tre store handelsbyer - med tre forskellige temaer. De tre ”fyrtårnsarrangementer” afholdes i VI ELSKER THY regi.


Seneste nyt

fra Nordjylland