Tidligere AaB-profiler i verbal clinch

Den rapkæftede FCK-manager Ståle Solbakkens kommentarer om den tidligere AaB-profil Thomas Thomasbergs syn, møder voldsom kritik hos Thomasberg selv.

Ståle Solbakken, der er manager i FCK og Thomas Thomasberg, der er assistenttræner i Randers FC har en fælles fortid hos AaB hvor de i sæsonen 1998/1999 blev Danmarksmestre sammen med resten af holdet. De to, der må formodes, at have delt mange glade stunder sammen dengang, har dog ikke haft mange pæne ting at sige til hinanden i denne weekend.

Her mødte FCK, der fører Superligaens grundspil komfortabelt, Thomas Thomasbergs Randers-mandskab og indkasserede en 1-0-sejr. Efterfølgende var det dog hjemmeholdets Thomas Delaney, og ikke nederlaget, der var i fokus hos Randers-træner Olafur Kristjansson. Den islandske cheftræner mente Delaney havde fået tilkendt lige lovligt mange frispark, og det var da også noget Randers-staben anført af Thomas Thomasberg havde gjort dommer Jakob Kehlet opmærksom på kampen igennem.

Det fik Ståle Solbakken til, overfor Ritzau at sige følgende:

- Jeg tror ikke, Thomasberg så banen. Han var uenig i samtlige afgørelser fra første minut. Så jeg kan godt forstå, cheftræneren blev påvirket.

- Jeg har jo spillet med Thomasberg i Aalborg. Han lavede en del fejlpasninger, og det kan jo være på grund af synet.

Den sviner har Thomasberg ikke ladet gå ubemærket hen, og på sin Facebook-profil skriver han søndag eftermiddag blandt andet:

- Utroligt Ståle har behov for at hævde sig selv over alle os andre. Respekt for spillere, modstandere, kolleger og tidligere holdkammerater eksisterer åbenbart ikke i hans verden. Heldigvis er jeg dog stolt over mine bedrifter som spiller og træner og mine værdier som menneske.

Du kan læse hele Thomas Thomasbergs svar til Ståle Solbakkens kommentarer herunder:

 


Seneste nyt

fra Nordjylland